"OnderhoudNL Garantie" erkend bedrijf "Schildersbedrijf W. Hollestein" in 2017 voor 6e maal winnaar in klanten tevredenheids onderzoek!

 

Het online klantentevredenheidsonderzoek levert het bedrijf voor de 6e maal een overwinning op met een score van 9,7.

 

Sinds 2009 maken OnderhoudNLgarantie erkende schilders-, onderhouds- en glaszetbedrijven gebruik van de gratis online klantentevredenheidsmeting via www.onderhoudnlgarantie.nl. Met deze resultaten kunnen de bedrijven hun kwaliteit en service nog verder verbeteren. Jaarlijks wordt door de OnderhoudNLgarantie bekeken welke bedrijven de hoogste score behalen, en worden de winnaars via een feestelijke prijsuitreiking in het zonnetje gezet..

 

"Schildersbedrijf W. Hollestein uit Ridderkerk" is een van de vijf bedrijven die de hoogste score behaald hebben en zij kregen dan ook op 7 maart 2018 de prijs uitgereikt door een van hun klanten.

 

"We willen er bij ons in het bedrijf erg graag van leren als er eventueel tekortkomingen zijn. Het klantentevredenheidsonderzoek is daarvoor een praktisch en compact instrument. Het biedt je klant de gelegenheid om (eventueel) anoniem zijn mening te kunnen geven", zegt Willem Hollestein over het klantentevredenheidsonderzoek. "Met de resultaten kunnen wij aan de slag om onze kwaliteit richting de klant nog verder te vergroten. Over 2010 waren we voor het eerst winnaar in de regio Rijnmond, in 2011, 2012, 2015, 2016 en 2017 werden we landelijk winnaar!. We zijn dan ook trots en erg blij met deze prijs, die tenslotte is gebaseerd op de mening van de klant, en die staat bij ons altijd centraal!"

 

OnderhoudNL Garantie (voorheen AF-erkenningsregeling) kent in totaal 1.000 bedrijven. Zij werken met voorwaarden die overeengekomen zijn met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond en waarin de uitvoering van werk tussen opdrachtgever en opdrachtnemer inclusief (nakomings) garanties door OnderhoudNL Garantie zijn geregeld.

Copyright © 2018 - Dystopian Dream Design

Copyright © 2018 - Dystopian Dream Design